ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 

  • Εφάπαξ κόστος εγγραφής στο Σωματείο: 25 € 
  • Ετήσια συνδρομή (καταβλητέα μέχρι τις 31 Μαρτίου κάθε έτους σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού):

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 50 €

ΔΟΚΙΜΑ ΜΕΛΗ (σπουδαστές) 25 €

Τα δόκιμα μέλη  καταβάλλουν το ποσό της εγγραφής  και όταν  αποκτήσουν το δίπλωμα  της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας, εγγράφονται ως τακτικά μέλη και καταβάλλουν  την ετήσια συνδρομή.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη δεν εκπληρώνει τις τακτικές οικονομικές του υποχρεώσεις μετά την αρχική εγγραφή του,  τις οφείλει αναδρομικά από την ημερομηνία της τελευταίας καταβολής , σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΒΕ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

  • Alpha Bank: GR4901401880188002002001792
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOMATEIO BOWTECH ELLADAS
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ!

Για να εκδοθεί η απόδειξη, την οποία θα λάβετε στο email σας, παρακαλούμε να στείλετε απαραίτητα το αποδεικτικό κατάθεσης  στο email του ταμία: cashier@bowtech.com.gr.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAY PAL ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

α. Κάνετε κλικ στο στο κίτρινο πεδίο Donate

β. Επιλέξτε το σωστό ποσό (Το Pay Pal κάνει παρακράτηση 0,50 € στον λογαριασμό το οποίο επιβαρύνει τον καταθέτη. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί στα διαθέσιμα ποσά που είναι προς επιλογή).

γ.  Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε στο email σας, email επιβεβαίωσης από την  PayPal. Αν η κάρτα εμφανίζει διαφορετικό όνομα, παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας στο πεδίο ” Σύνταξη σημειώσης” στο βήμα που πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας.2. Πληρωμή συνδρομής με QR code

Διαδικασία πληρωμής με QR code
1. Για να σκανάρετε xρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας την εφαρμογή QR Scanner. Ανοίξτε την εφαρμογή και κρατείστε το τηλέφωνο σας απέναντι από τον κωδικό QR της PayPal
2. Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που εμφανίζετε και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω.