Διαδικασία εγγραφής νέου μέλους ( και για απόφοιτους σχολών του Εξωτερικού). ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Η διαδικασία εγγραφής στο σωματείο μας, γίνεται πλέον και μέσω της φόρμας ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ  (είναι προτιμότερη η on line εγγραφή σας για την καλύτερη αρχειοθέτηση)

1ο Βήμα για την εγγραφή σας στο Μητρώο Μελών, είναι να  συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στον φόρμα και στην συνέχεια, πληρώνετε την συνδρομή  σας.

2ος τρόπος εγγραφής:  Να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  και να την αποστείλετε με email. ή με το ταχυδρομείο στην διεύθυνση του σωματείου.  Απαραίτητο να επισυνάψετε και αντίγραφο του διπλώματος από την Ακαδημία,  που σας πιστοποιεί ότι είστε θεραπευτής της τεχνικής Bowtech.  Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Εαν θέλετε να εκδοθεί Ταυτότητα Μέλους, παρακαλώ να μας επισυνάψετε και μια μικρή φωτογραφία.

Κόστος εγγραφής & ετήσιας συνδρομής

  • Κόστος εγγραφής στο Σωματείο: 25 € 
  • Τακτική ετήσια συνδρομή: 50€  για τα τακτικά μέλη (καταβλητέα μέχρι τις 31 Μαρτίου κάθε έτους σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ).

Δόκιμα μέλη (σπουδαστές)

Τα δόκιμα μέλη (σπουδαστές) οφείλουν να καταβάλλουν το ποσό της εγγραφής τους προς το Σωματείο (25 €) και όταν γίνουν τακτικά μέλη καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη δεν εκπληρώνει τις τακτικές οικονομικές του υποχρεώσεις (από την 1η εγγραφή του)  τότε τις οφείλει αναδρομικά από την ημερομηνία της τελευταίας καταβολής , σύμφωνα με το καταστατικό μας.

Αν θέλετε να λάβετε στο email σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την συνδρομή μέλους, συμπληρώστε την φόρμα ΕΔΩ

Τραπεζικός Λογαριασμός

  • Alpha Bank: GR4901401880188002002001792
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOMATEIO BOWTECH ELLADAS
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ!

Μετά την κατάθεση της συνδρομής, επικοινωνήστε με την Ταμια κα Φραγκουλάκη στο email: cashier@bowtech.com.gr . Στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης και περιμένετε μέχρι να γίνει ο έλεγχος και στο ταμείο. Στην συνέχεια θα σας κοπεί απόδειξη και θα σταλεί στο email σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ – Δήλωση περί προσωπικών δεδομένων*

Για την καταχώρησή σας στην σελίδα ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ, μπορείτε  να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα ΕΔΩ

και να μας στείλετε με email  υπογεγραμμένη την  δήλωση  Περί Προσωπικών Δεδομένων  προκειμένου να καταχωρηθούν τα στοιχεία σας στις σελίδες ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.

Διαβάστε το καταστατικό του Σωματείου  Κ-Α-Τ-Α-Σ-Τ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο-BOWEN

Εγγραφή στο μητρώο μελών.


...
...
...
...
...

Επισυνάπτω αντίγραφο του πρόσφατου τίτλου σπουδών μου. (το αρχείο θα πρέπει να είναι pdf, jpg, jpeg ή png και να μην ξεπερνάει τα 2MB)ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συνοπτικά:
Συλλέγουμε, καταχωρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, για:

-Tην εκτέλεση λογιστικών πράξεων.
-Tην αρχειοθέτηση σας στο Μητρώο Μελών και την τήρηση των απαραίτητων, από το νόμο, βιβλίων που είναι υπόχρεο να τηρεί το Σωματείο.
-Nα σας ενημερώνουμε για νέα, δράσεις, εκδηλώσεις , συνέδρια, σεμινάρια και ενέργειες εθελοντισμού που διοργανώνουμε.
-Tην καταχώρηση σας στην σελίδα ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ εφ όσον το επιλέξετε και μας το γνωστοποιήσετε.

* Διαβάστε παρακάτω όλους τους όρους χρήσης και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων "Όροι χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα".

ΔΗΛΩΣΗ: Έχω διαβάσει και αποδέχομαι το καταστατικό,τους όρους χρήσης και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων*

* Διαβάστε  όλους τους  όρους χρήσης και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων Όροι χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τη σελίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ στην οποία αναρτώνται θέματα είτε του Σωματείου, είτε που αφορούν τον κλάδο των εναλλακτικών- συμπληρωματικών θεραπειών!