Εκπαίδευση στην Τεχνική Bowen

ekpaideusi1H Bowen Therapy Academy of Australia (BTAA) προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διεθνή αναγνώριση και αποδοχή από την Αυστραλιανή κυβέρνηση.
Έχουμε υιοθετήσει ένα κλιμακωτό σύστημα, το οποίο αποτελείται από τέσσερα στάδια εκπαίδευσης, από το εισαγωγικό μέχρι την αποφοίτηση. Χιλιάδες μαθητές έχουν ήδη φοιτήσει στη Ακαδημία και έχουν εκτιμήσει αυτό τον κλιμακωτό σχεδιασμό.

Εμπειρία σε βάθος

Τα τέσσερα στάδια εκπαίδευσης προσφέρουν στο σπουδαστή τον απαιτούμενο χρόνο να αφομοιώσει και να κατανοήσει την διδακτέα ύλη μέσω της πρακτικής εξάσκησης και της ευκαιρίας, να βιώσει στο ίδιο του το σώμα την αποτελεσματικότητα και το θεραπευτικό δυναμικό της τεχνικής Bowen. Σας εγγυόμαστε πως, αν χρησιμοποιήσετε την τεχνική Bowen με τον τρόπο που σας την παρουσιάζουμε, μπορείτε να πετύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δείτε εδώ τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια Bowtech

ekpaideusi2Εξαιρετικό εκπαιδευτικό υλικό 

Οι σπουδαστές της ΒΤΑΑ προμηθεύονται με το πληρέστερο διεθνώς εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, που περιέχει οπτικό υλικό και επεξηγηματικές σημειώσεις.

Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη

Ακόμα και μετά την αποφοίτησή σας ως επαγγελματίας της τεχνικής Bowen, σας προσφέρουμε μεταπτυχιακή εκπαίδευση μέσω μαθημάτων ανώτερου επιπέδου. Είναι ένα έργο με βάθος, αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, που ενισχύει όχι μόνο τις πρακτικές σας ικανότητες αλλά ταυτόχρονα εμβαθύνει την αντίληψη και την εκτίμησή σας για το έργο του Bowen. Υπάρχει επίσης ένα δίκτυο υποστήριξης, που αποτελείται από 98 εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη.

CoursesΤο δικό μας δίκτυο υποστήριξης 

Ως σπουδαστής της ΒΤΑΑ γίνεστε μέλος μίας πολύ μεγαλύτερης «κοινωνίας». Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν παρακολουθείτε απλά έναν κύκλο μαθημάτων, αλλά ότι ανήκετε σε μια οικογένεια, που μεγαλώνει συνέχεια και της οποίας είστε σημαντικό μέλος.
Έτσι, ανήκετε σε ένα σύνολο ανθρώπων, τους οποίους μπορείτε να γνωρίσετε και οι οποίοι μπορούν να σας υποστηρίξουν. Μοιραζόμαστε κοινούς σκοπούς και στόχους και σκοπεύουμε να σας δώσουμε το καλύτερο ξεκίνημα που μπορούμε στην καριέρα σας ως επαγγελματία της τεχνικής Bowen.

Μία σημαντική εμπειρία

Όταν κάποιος εκπαιδεύεται στην τεχνική Bowen, συχνά ανακαλύπτει ότι αυτή η εκπαίδευση είναι ένα σημείο-σταθμός στη ζωή του, μία βαθιά και σημαντική εμπειρία.
Οι πιστοποιημένοι από την Ακαδημία, εκπαιδευτές, το έχουν ήδη βιώσει αυτό και σκοπός τους είναι να φροντίσουν, να αποκομίσετε όσον το δυνατό περισσότερα από την εκπαίδευσή σας και αυτή η εμπειρία να είναι ευχάριστη και να σας μείνει αξέχαστη.

Εμείς τα κάνουμε όλα εύκολα

Παρόλο που η τεχνική Bowen είναι δυναμική και ενεργεί σε βάθος, σκοπός μας είναι η εκπαίδευση να είναι όσον το δυνατό πιο απλή.
Πάρα πολλοί εκπαιδευτές περιπλέκουν τη διαδικασία της μάθησης και κάνουν την τεχνική να μοιάζει κατά κάποιο τρόπο «εκλεπτυσμένη» και «μυστικιστική» – ίσως προσφέροντας ακόμα και την προσωπική τους ερμηνεία.

Η φιλοσοφία του Tom Bowen ήταν ακριβώς το αντίθετο : «να διατηρούμε τα πράγματα απλά αλλά παράλληλα τα απλά πράγματα να τα κάνουμε σωστά».

Ο σκοπός μας είναι η τεχνική Bowen να διδάσκεται ΑΠΛΑ.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9- ή 12-μηνη εκπαίδευση -7 στάδια)

 • 1ο & 2ο Στάδιο 4 ημέρες – βασική εκπαίδευση
 • (για εξάσκηση σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο)
 • 3ο & 4ο Στάδιο 4 ημέρες – (για περιπτώσεις γενικής θεραπευτικής και αθλητικούς τραυματισμούς)
 • 5ο & 6ο Στάδιο 4 ημέρες – (επαγγελματικό επίπεδο)
 • 7ο Στάδιο 2 ημέρες νέες διαδικασίες και 2 ημέρες επανάληψη – (αξιολόγηση μαθητών & εξετάσεις {γραπτές και πρακτικές} για την απόκτηση του πτυχίου)
 • 8ο Στάδιο 4 ημέρες – (προαιρετική εκπαίδευση ασκούντων με επανάληψη όλων των σταδίων, διδασκαλία νέων τεχνικών και απονομή διπλωμάτων)

Το σεμινάριο αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα Μεταπτυχιακά Σεμινάρια :

 • 9ο Στάδιο Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση
 • 10ο Στάδιο Επανάληψη 9ου Σταδίου – (αξιολόγηση μαθητών & εξετάσεις {γραπτές και πρακτικές} για την απόκτηση του πτυχίου)

ΔΙΠΛΩΜΑ ΒΤΑΑ

Το Δίπλωμα από την Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας απονέμεται σε όσους πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

 1. Ολοκλήρωση του 7ου Σταδίου (128 ώρες τουλάχιστον)
 2. Επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, πρακτικών και γραπτών
 3. Πραγματοποίηση 10 περιπτώσεων μελέτης (ιστορικών)
 4. Παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων 80 ωρών Ανατομίας – Φυσιολογίας
 5. Βεβαίωση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών

Δείτε τα επόμενα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνουμε για τα μέλη μας ΕΔΩ