Το 2021 ήταν η δεύτερη χρονιά που ζήσαμε υπό την σκιά του covid, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις ζωές όλων μας σε επίπεδο προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό. Τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, ας τις δούμε ως πρόκληση για την επίτευξη των στόχων μας με συστηματική δουλειά, περισσότερη συνέπεια και πάνω από όλα αλληλεγγύη.

Το στοίχημα που βάζουμε ως σωματείο για την τρέχουσα χρονιά είναι να γνωρίσει ευρέως ο κόσμος την τεχνική που αγαπάμε και πιστεύουμε σε αυτήν ως θεραπευτές, να την δοκιμάσει και να την εμπιστευτεί. Προς αυτόν τον στόχο θα πρέπει να κινηθούμε όλοι εμείς, που μας ενώνει η αγάπη για το Bowen.

Καλούμε λοιπόν όλα μας τα μέλη να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια τόσο συλλογικά με δράσεις που θα διοργανώσουμε ως σωματείο, όσο και ατομικά, όπως μπορεί ο καθένας, ακόμα και με μια απλή διαφήμιση της τεχνικής στα social media.

Ελπίζουμε στην υποστήριξη σας!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Διοργανώθηκε για 2η χρονιά διαδικτυακά η κοπή πίτας, ταυτόχρονα με την ετήσια συνέλευση,  στην οποία παρευρέθηκαν συνολικά 21 μέλη.

Οι τυχεροί της πίτας ήταν:

  1. ΤΣΟΥΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – κέρδισε την συνδρομή του 2022
  2. ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -κέρδισε 1 μπλούζα πόλο.
  3. ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΟΥΛΟΥ- κέρδισε 200 ΤΜΧ διαφημιστικά φυλλάδια.

 

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ

Προτάθηκε από μέλος μας να στηρίξουμε την φιλανθρωπική δράση: «Υποστηρίξτε τον Εφραίμ».

Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τον Εφραίμ και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στο παρακάτω λινκ:

https://www.protothema.gr/greece/article/1188957/ekstrateia-gia-ton-14hrono-efraim-apo-tin-kalumno-nea-mahi-gia-na-kerdisei-ti-zoi/

Προτείνουμε όποιος επιθυμεί να συνδράμει, να κάνει κατάθεση το ποσό που επιθυμεί στον λογαριασμό του σωματείου με αιτιολογία κατάθεσης: ονοματεπώνυμο μέλους + ΕΥΦΡΑΙΜ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στον λογαριασμό μου έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Τα μέλη θα λάβουν αναλυτικό email σχετικά με τα παραπάνω θέματα καθώς και τον οικονομικό απολογισμό.