ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

 

Άννα Κονοβέση

  1. Ασκούντες
  2. »
  3. Άννα Κονοβέση
Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης
Επίπεδο:

1 star

Βιογραφικό:

Σπούδασα στο ΤΕΙ Μαιευτικής και άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια τόσο σε πολίτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η εκπαίδευση μου και η ενασχόληση μου με τις Εναλλακτικές - Συμπληρωματικές θεραπείες άρχισε πολύ νωρίς, το 2002, και πλέον αποτελούν την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Στην διάρκεια αυτών των χρόνων εκπαιδεύτηκα σε διάφορες Εναλλακτικές Θεραπείες,  θέλοντας να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα της ολιστικής θεραπευτικής.

Μεταξύ αυτών είναι η Αρωματοθεραπεία, το Αρωματοθεραπευτικό μασάζ για εγκύους και μωρά , η Ανθοθεραπεία Dr. Bach , η τεχνική Bowtech (Bowen Therapy), το Tam Healing System, το μασάζ με Βεντούζες (Cupping Therapy), το Λεμφικό μασάζ, Facial Guasha, Sujok (Κορεάτικος Βελονισμός), Κοσμητικός Βελονισμός. Επιπλέον είμαι πιστοποιημένη χειρίστρια μηχανήματος Βιοσυντονισμού.

Διατηρώ χώρο ολιστικών θεραπειών στην Δάφνη, το  Holistic Lab, με κύριες δραστηριότητα το Bowtech, το Su Jok, τον κοσμητικό Βελονισμό και το βιοενεργειακό - διατροφικό τεστ αξιολόγησης οργανισμού με μηχάνημα Βιοσυντονισμού

Λόγω της εξειδίκευσης μου ως Μαία, δέχομαι μωρά από νεογέννητα ακόμα, για κολικούς, ανήσυχο ύπνο, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, αναπνευστικά προβλήματα κ.α. τα οποία τα βοηθώ με την ήπια και ασφαλή τεχνική του Bowtech.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 εκτελώ χρέη Προέδρου του Σωματείου Bowtech Ελλάδας.

 

Εξειδίκευση
Εξειδίκευση:

Μαία - Ολιστική θεραπεύτρια

Επωνυμία επιχείρησης
Επωνυμία επιχείρησης/ γραφείου:

Holistic Lab by Anna Konovesi

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση :
Ίμβρου 31 (Όρια Υμηττού), Δάφνη, ΑΤΤΙΚΗ
Υμηττός, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο Εργασίας: 2114028135
Κινητό: 6972910407
Social Media

Αποστολή μηνύματος στον κάτοχο της καταχώρισης

Αποστολή μηνύματος στον επόπτη

___________

Επίπεδο
Κάτοχος διπλώματος προχωρημένου επιπέδου
Κάτοχος διπλώματος ανώτερου προχωρημένου επιπέδου
Εκπαιδευτής
Εκπαιδευτής Ανώτερου Επιπέδου