Φόρτωση Εκδηλώσεις

Στα πλαίσια των δράσεων του Σωματείου Bowtech Ελλάδας, επαγγελματίες θεραπευτές  παρέχουν δωρεάν συνεδρίες στον χώρο τους  σε άτομα με ρευματοπάθειες (ενήλικες και παιδιά). Απαραίτητη η επίδειξη της γνωμάτευσης. Μόνο με  ραντεβού ώστε να τηρούνται οι κανόνες προστασίας από Covid-19. Τα ραντεβού είναι ατομικά.

Ο Μάιος αναγνωρίζεται κάθε χρόνο ως Εθνικός Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Αρθρίτιδα. Η αρθρίτιδα είναι μια ασθένεια που πλήττει περισσότερους από 50 εκατομμύρια Αμερικανούς, καθιστώντας την τη νούμερο ένα αιτία αναπηρίας στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι 1 στους 5 ενήλικες, 300.000 παιδιά και αμέτρητες οικογένειες επηρεάζονται από αρθρίτιδα. Αυτοί οι αριθμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται – εκτός αν λάβουμε θέση. Πηγή

Λίγα λόγια για την τεχνική

Η τεχνική Bowtech,  είναι μια ήπια, ολιστική τεχνική χειροθεραπείας.  Μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της φλεγμονής και κατά συνέπεια στην μείωση των συμπτωμάτων παρέχοντας ποιότητα ζωής στον πάσχοντα. Η μέθοδος είναι κατάλληλη ακόμα και για μικρά παιδιά, λόγω των ήπιων χειρισμών της. Οι μυϊκές εντάσεις απελευθερώνονται και αποκαθίσταται η φυσιολογική λεμφική ροή, με αποτέλεσμα να έχουμε μείωση της φλεγμονής. Ωστόσο οι μύες δεν πιέζονται όπως στο μασάζ. Σχεδόν όλοι οι δέκτες αναφέρουν ότι βιώνουν μια ευχάριστη, χαλαρωτική κατάσταση και μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και άνεσης καθώς ενεργοποιεί το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Δείτε πως γίνεται μια συνεδρία Bowtech.

Κέντρα Bowtech και επαγγελματίες θεραπευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

(κάντε κλικ πάνω στο όνομα για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας)

ΑΘΗΝΑ

  1. Αννα Κονοβέση,  Δάφνη (Σύνορα με Υμηττό) – Τετάρτη 27/5/20.
  2. Αλεξάνδρα Αντωνίου,  Αγία Παρασκευή –  Πέμπτη 28/5/20
  3.  Αιμιλία Πούλου, Μαρούσι –  Παρασκευή 29-5-2020
  4. Ευάγγελος Πλουμιστός,  Πειραιάς –  Σάββατο 30/05/20
  5. Σοφία Κουβανίδου, Αργυρούπολη –  Τρίτη 26/5, Τετάρτη 27/5, Παρασκευή 29/5, Σάββατο 30/5
  6. Ιωάννα Γκιόζου,  Νέα Σμύρνη – Δευτέρα 25/5, Τρίτη 26/5

Καλούνται οι θεραπευτές που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή την δράση, να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ