Άννα Κονοβέση

  1. Ασκούντες
  2. »
  3. Άννα Κονοβέση
Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης
Επίπεδο:

1 star

Βιογραφικό:

Σπούδασα στο ΤΕΙ Μαιευτικής και άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια τόσο σε πολίτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η εκπαίδευση μου και η ενασχόληση μου με τις Εναλλακτικές - Συμπληρωματικές θεραπείες άρχισε πολύ νωρίς, το 2002, και πλέον αποτελούν την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα μαζί με την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών.

Στην διάρκεια αυτών των χρόνων εκπαιδεύτηκα σε διάφορες Εναλλακτικές Θεραπείες,  θέλοντας να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα της ολιστικής θεραπευτικής.

Μεταξύ αυτών είναι η Αρωματοθεραπεία, το Αρωματοθεραπευτικό μασάζ για εγκύους και μωρά , η Ανθοθεραπεία Dr. Bach , η τεχνική Bowtech (Bowen Therapy), το Tam Healing System, το μασάζ με Βεντούζες (Cupping Therapy), το Λεμφικό μασάζ, Facial Guasha, Sujok (Κορεάτικος Βελονισμός), Κοσμητικός Βελονισμός. Επιπλέον είμαι πιστοποιημένη χειρίστρια μηχανήματος Βιοσυντονισμού.

Διατηρώ δικό μου χώρο ολιστικών θεραπειών στην Δάφνη.

Λόγω της εξειδίκευσης μου ως Μαία, δέχομαι μωρά από νεογέννητα ακόμα, για κολικούς, ανήσυχο ύπνο, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, αναπνευστικά προβλήματα κ.α. τα οποία τα βοηθώ με την ήπια και ασφαλή τεχνική του Bowtech.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 εκτελώ χρέη Προέδρου του Σωματείου Bowtech Ελλάδας.

 

Εξειδίκευση
Εξειδίκευση:

Μαία - Εκπαιδεύτρια Α΄ Βοηθειών
Πρόεδρος του Σωματείου Bowtech Ελλάδας από 19/11/19

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ίμβρου 31 (Όρια Υμηττού), Δάφνη, ΑΤΤΙΚΗ 17237
Δάφνη, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο Εργασίας: 2114028135
Κινητό: 6972910407
Social Media
Facebook:
Instagram:

Αποστολή μηνύματος στον κάτοχο της καταχώρισης

Αποστολή μηνύματος στον επόπτη

___________

Επίπεδο
Κάτοχος διπλώματος προχωρημένου επιπέδου
Κάτοχος διπλώματος ανώτερου προχωρημένου επιπέδου
Εκπαιδευτής
Εκπαιδευτής Ανώτερου Επιπέδου