Αντώνης Ξηρουδάκης

O Αντώνης Ξηρουδάκης τελείωσε της σπουδές του στην κινησιοθεραπεία το 1999. Εξασκώντας στο επάγγελμα του, και έχοντας και την εμπειρία για 1,5 χρόνο σε στρατιωτικό νοσοκομείο σαν φυσικοθεραπευτής, δεν αρκέστηκε στις γνώσεις αυτές και έτσι μέσα από διάφορα σεμινάρια εξειδικεύτηκε σε διάφορα είδη χειρομάλαξης και διάφορες τεχνικές εναλλακτικής θεραπευτικής.

Το 2005 αποφοίτησε από την Ευρωπαϊκή Σχολή Shiatsu με δασκάλα την Ιλάειρα Μπουρατίνου.

Μετά από 10 χρόνια εκπαίδευσης και συνεχόμενων εξειδικεύσεων πάνω στην τεχνική Bowen το 2010 απέκτησε το δίπλωμα του εκπαιδευτή της μεθόδου από την Academy of Australia, με δάσκαλο τον Ανδρέα Ζόππο.

Το 2005 παρακολούθησε σεμινάρια βιωματικής ανατομίας και περιτονίας με τον Ευθύμη Λαζάρου.

Το 2007 απέκτησε το δίπλωμα της τεχνικής Reconnexion και Reconnexion Healing με εκπαιδευτή τον Eric Perl.

Από το 2007 τελείωσε το σεμινάριο ανθοθεραπείας και ανθοϊαμάτων του Bach με δασκάλα την Νατάσα Χρυσίνη.

Έχει αποκτήσει τον πρώτο και δεύτερο βαθμό στο Reiki με δασκάλα την Ξανθοπούλου Άρτεμης.

Έχει εκπαιδευτεί σε ινδιάνικες τεχνικές θεραπείας με την Aike Wils.
Μέχρι και το 2008 και για 9 χρόνια διατέλεσε υπεύθυνος τμήματος θαλασσοθεραπείας και σε 4 ξενοδοχεία της εταιρίας Aegean star hotels στο Ρέθυμνο.

Το 2008 απέκτησε το δίπλωμα του σεμιναρίου Ροηκότιτας με τον Ευθύμη Λαζάρου (σύνδεση τεχνικών των σαμάνων θεραπευτών με αρχαία ελληνική ιατρική και θεωρία καθώς και δυτική ιατρική, σε συνδυασμό με τα πέντε στοιχεία).

Το 2009 απέκτησε το δίπλωμα του σεμιναρίου Αλχημεία της Διατροφής με τον Ευθύμη Λαζάρου (βιοχημική και ψυχολογική σύνδεση της τροφής μέσα από επιστημονική γνώση και προσωπική παρατήρηση).
Από το 2009 – 2013 εκπαιδεύτηκε συστηματικά στην τεχνική E.F.T. (Emotional Freedom technique ) από την Άννα Λεοτσάρη.

Το 2012 ολοκλήρωσε τής σπουδές του στο σύστημα Bodynamic (σύστημα σωματικής ψυχοθεραπείας) και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε επιτυχώς το σεμινάριο για θεραπευτές για την αντιμετώπιση και θεραπεία σοκ – τραύματος . Με βασική εκπαιδεύτρια του συστήματος την Ditte Macher και Lisbeth Macher.

Το 2013 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στο Life Coaching με εκπαιδεύτρια την Ελένη Αρώνη.

Κεντρικός στόχος της διδασκαλίας του, το να μπορέσει να μεταδώσει στο μαθητή μέσα από 1) σωματική εμπειρία, 2) πρακτική εξάσκηση, 3) γνωσιακή δουλειά, 4) ανάπτυξη κριτικής σκέψης, την κατανόηση της τεχνική καθώς και της εξάσκησης της με σεβασμό στον εαυτό του αλλά και στο δέκτη καθώς και στην ίδια την τεχνική.

Παράλληλα η διδασκαλία του βοηθάει τους πρακτικούς της τεχνικής στο να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να έχει προκαλέσει μια δυσαρμονία στο σώμα και πώς μπορούν να διατελέσει ένα σημαντικό παράγοντα επίλυσης της.

Ρέθυμνο
τηλέφωνο:28310-72944
κινητό:6973-017487
email: xiroudakis@gmail.com

Επόμενα σεμινάρια

Δεν υπάρχουν μελλοντικά σεμινάρια διαθέσιμα