Το απαλό άγγιγμα του Bowtech το καθιστά μια ιδανική θεραπεία για νεογνά και παιδιά.

To Bowtech (μια ήπια χειροπρακτική μέθοδος που λειτουργεί μέσα από το αυτόνομο νευρικό σύστημα, για να επαναφέρει το σώμα, επιτρέποντας έτσι την αυτοϊάση του) αποτελεί από καιρό μια εναλλακτική σε ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που επηρεάζουν τους ενήλικες.

Αλλά αυτή η καινοτόμος τεχνική επίσης χρησιμοποιείται για μητέρες και για παιδιά.

Στα παιδιά τυπικά επαρκούν μικρότερες σε διάρκεια και λιγότερες συνεδρίες Bowtech σε σχέση με τους ενήλικες για παρόμοια προβλήματα.

Από νεογέννητα με κολικούς, ως έφηβους αθλητές με διάστρεμμα και τραυματισμούς, το Bowtech μπορεί να προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Παιδιά με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα που ταλαιπωρούνται από συχνές ιώσεις, μπορούν να ωφεληθούν ενισχύοντας το ανοσοποιητικό τους με μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.

Μερικά παιδιά αναφέρουν πως μπορούν να συγκεντρωθούν καλύτερα στο σχολείο μετά από μια συνεδρία Bowtech και νιώθουν λιγότερο αγχωμένα. Άλλοι εκφράζουν πως βιώνουν μια αίσθηση ευεξίας και εμπιστοσύνης.

Οι μητέρες επίσης μπορούν να ωφεληθούν από την τεχνική για να ανακουφίσουν την κούραση και την ταλαιπωρία που υφίστανται σε καθημερινή βάση. Πόνοι στην πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους, πρησμένοι αστράγαλοι και πόδια, καθώς και άλλες δυσκολίες σχετιζόμενες με την εγκυμοσύνη.

Οι νέες μητέρες μπορούν να βρουν ανακούφιση από τα προβλήματα της γαλουχίας και τη μαστίτιδα.

Το Bowtech διεγείρει την φυσική θεραπευτική ικανότητα του σώματος με απαλές και ακριβείς κινήσεις πάνω σε μύες και συνδετικό ιστό που ενθαρρύνουν το αυτόνομο νευρικό σύστημα του οργανισμού να εξισορροπήσει.

Όλες οι πτυχές της υγείας του παιδιού σας επηρεάζονται θετικά.

Πηγή: Bowen technique articles/bowtech.com/ Pamela Pendlebury-Australia

Απόδοση: Ιωάννα Γκιόζου