Οφείλω να γνωστοποιήσω τα οφέλη  bowtech με την εμπειρία της μητέρας μου με διπλή δισκοπάθεια, που σύμφωνα με τις ενδείξεις του γιατρού ή θα έπρεπε να χειρουργηθεί ή για να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους θα έπρεπε να περπατάει και να μην επιβαρύνει τη μέση της.  

Τα πρωινά  μόλις ξυπνούσε υπέφερε τουλάχιστον τρεις ώρες παίρνοντας παυσίπονα έφτασε να παίρνει οχτώ depon  και ο πόνος ήταν εκεί να της θυμίζει βασανιστικά ότι το υπόλοιπο της ζωής της θα το περάσει υποφέροντας;

Έτσι από κάποιο φιλικό πρόσωπο που ασχολείται με εναλλακτικές μεθόδους έμαθα για το bowtech.

Ξεκινήσαμε τις συνεδρίες με την κυρία  Αντωνοπούλου που με το μεράκι τις γνώσεις και την εβδομαδιαία θεραπεία, & με συχνή  επικοινωνία για την εξέλιξή της κατάστασης της, άρχισε από την πρώτη συνεδρία να ελαττώνει τα παυσίπονα και στην πέμπτη συνεδρία άρχισε να ξυπνά χωρίς  πόνους.

Υπήρξε ένα πισωγύρισμα στην έβδομη συνεδρία γιατί νιώθοντας καλά συνέχισε την προηγούμενη ρουτίνα της.

Ξέχασα να αναφέρω ότι εδώ και δέκα περίπου χρόνια βοηθά τον πατέρα μου με σοβαρά κινητικά προβλήματα στις ανάγκες του. Από το να τον σηκώσει από το κρεβάτι γιατί δυστυχώς μόνος του δεν μπορεί καθόλου να κινηθεί και όλες τις ανάγκες του κατά τη διάρκειά της μέρας και της νύχτας αν χρειαστεί.

Έτσι αναλάβαμε εγώ και η αδερφή μου τον πατέρα μας κι εκείνη συνέχισε τις συνεδρίες. Με ακόμα δυο με τρεις συνεδρίες επανήλθε σε καλή κατάσταση, ξεχάστηκαν οι πόνοι και δύο μήνες τώρα, το πρόβλημα μέση εξαλείφθηκε.

Συνιστώ ανεπιφύλαχτα το bowtech, από προσωπική μας εμπειρία οφείλω να πω για τη κυρία Αντωνοπούλου πέρα από καλή επαγγελματίας είναι εξαίρετος άνθρωπος που ο ασθενής την εμπιστεύεται από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

M.A., Μάϊος 2017