Πετράκης Παντελής

  1. Ασκούντες
  2. »
  3. Πετράκης Παντελής
Ο κάθε επισκέπτης μια εμπειρία
Πρότυπο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών.
Κάθε δίπλωμα ένα ταξίδι!
1st of 4 room of your health services
2nd of 4 massage room
Ο κάθε επισκέπτης μια εμπειρίαΠρότυπο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών.Κάθε δίπλωμα ένα ταξίδι!1st of 4 room of your health services2nd of 4 massage room
Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης
Επίπεδο:

2 stars

Βιογραφικό:

Από μικρό με θυμάμαι να με απασχολεί αυτό που σήμερα ονομάζεται Ολιστικότητα. Οι ιστορίες του παιδικού μου μυαλού δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε κείμενο, όμως είμαι πεπεισμένος σήμερα ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που ντύνουμε το πρωί, δηλαδή το σώμα.

Έχοντας στο οικογενειακό μου περιβάλλον σημαντικό θέμα υγείας, με θυμάμαι από πολύ μικρό να έχω όνειρο να ασχοληθώ με την θεραπεία. Δεν ήξερα πως αυτό μπορεί να γίνει και πραγματικά δεν με ένοιαζε. Εγώ απλά το ήθελα! Όσο μεγάλωνα δε, τόσο και πιο μακρυά φάνταζε ο στόχος μου. Ο τρόπος που διάλεξε το σύμπαν να με φέρει στην θεραπεία…. Κάθε άλλο παρά γραμμικός ήταν. Από την μια πλευρά με τράβηξε στην άλλη.

Η επαφή με το σώμα ξεκίνησε από τον αθλητισμό καθώς ήμουν παλαιστής, αυτή η προσέγγιση με έκανε να αισθανθώ και να γνωρίσω απόλυτα το ανθρώπινο σώμα. Έπειτα (1997-σήμερα) ήρθαν οι σπουδές στις εναλλακτικές θεραπείες και μου έδειξαν τι μπορεί αυτό το σώμα να καταφέρει! Την αυτοκαταστροφή του ή την αυτοθεραπεία του.

Το έκανα επάγγελμα, ασχολήθηκα σε όλους τους τομείς, από αθλητικά club έως spa manager. Εμπνεύστηκα και δημιούργησα το Agigma massage and therapies όπου πάντρεψα τις τεχνικές μου και συνέχισα να μαθαίνω νέες! Πάντα είχα εκείνη την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Κάτι που εμπεριέχει το σώμα, από το μικρότερο κύτταρο του, έως όλο το σύμπαν γνωστό και άγνωστο.


 


Τι χαρά μπορούμε να λάβουμε και να δώσουμε στην Γη; Πόση χαρά μπορούμε να βιώσουμε στις σχέσεις μας; Στο επάγγελμά μας; Στο σώμα μας, μαζί με τον πλανήτη μας;

Οι πιο κύριες ειδικότητες που ασκώ πέρα του Bowtech είναι:

Παράλληλα μοιράζομαι την εμπειρία μου σε αυτό το ταξίδι σε σεμινάρια αυτοβελτίωσης καθώς και σεμινάρια εξειδίκευσης θεραπευτών.

Είμαι Access consciousness Bars Facilitator BF, Access Energetic Face Lifting AFF με τάξεις σε όλη την Ελλάδα και έχω εμπνευστεί και δημιουργήσει ιντερνετικές συναντήσεις όπως το “Ρωτάμε και Απαντάει” με προσκαλεσμένους θεραπευτές ανα τον κόσμο και το "Το σώμα μας μιλάει Άκουσέ το".

Σεμινάρια όπως “Holistic Body Massage”, “Couple Massage Experience” "Reflexology 4 Healers" και κάποια τα οποία περιμένω να μου ζητήσουν να υλοποιηθούν!

To 2000 έφερα στο Ρέθυμνο και την Κρήτη την Ρεφλεξολογία, ήμουν ο πρώτος θεραπευτής που εντάχθηκε σε αθλητικά σωματία στον νομό και έτσι τοποθετήθηκε ένα λιθαράκι ώστε να δημιουργηθεί ένας υπέροχος δρόμος ώστε σήμερα οι ενναλακτικές θεραπείες να έχουν αγκαλιαστεί απο την κοινωνία! Έχω συνεισφέρει σε ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους, το σώμα τους, την αντίληψή τους και παράλληλα σας είμαι ευγνώμων, διότι μαζί με εσάς εξελίσσομαι και εγώ!

Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι που μου προσφέρετε και ποιος ξέρει, ίσως συναντηθούμε σε αυτό!

Μέχρι τότε επιτρέψτε να αναγνωρίσετε τα θαύματα που συμβαίνουν γύρω σας και μόλις τελειώσετε… Δημιουργήστε και άλλα!

*Υγ. Κάθε περιστατικό το οποίο αναλαμβάνω, για εμένα είναι ένα μοναδικά ξεχωριστό ταξίδι διότι είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Με αγάπη και εκτίμηση

Πετράκης Παντελής

Ολιστικός θεραπευτής / Εκπαιδευτής

Εξειδίκευση
Εξειδίκευση:

Ολιστικός θεραπευτής,
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας,
CEO Agigma massage and therapies
Εισηγητής Σεμιναρίων Αυτοβελτίωσης
Ειδικός Ρεφλεξολόγος
Αρωματοθεραπευτής,
Ειδικός Ηλεκτροβελονισμού,
Face lifting Rejuvance
Access consciousness Bars Practitioner / Εκπαιδευτής
Access Energetic Face lifting / Εκπαιδευτής
Θεραπευτής Reiki
Practitioner Λεμφικής Παροχετευσης
Akasha Therapist

Επωνυμία επιχείρησης
Επωνυμία επιχείρησης/ γραφείου:

Agigma Massage and Therapies
Πρότυπος πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών και σεμιναρίων αυτοβελτίωσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής 7, Ρέθυμνο, ΚΡΗΤΗ 74100
Τηλέφωνο Εργασίας: +30 2831022060
Κινητό: +30 6932766138
Website:
Social Media
Facebook:

Αποστολή μηνύματος στον κάτοχο της καταχώρισης

Αποστολή μηνύματος στον επόπτη

___________

Επίπεδο
Κάτοχος διπλώματος προχωρημένου επιπέδου
Κάτοχος διπλώματος ανώτερου προχωρημένου επιπέδου
Εκπαιδευτής
Εκπαιδευτής Ανώτερου Επιπέδου