Ηρώ Αργυρούλα Ιορδανίδου

  1. Ασκούντες
  2. »
  3. Ηρώ Αργυρούλα Ιορδανίδου
Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης
Επίπεδο:

1 star

Βιογραφικό:

Η ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ- ΗΡΩ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟY ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.
Η ΠΟΙΚΙΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔEΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ(CYRIAX) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ(BACK SCHOOL,F.B.L KLEIN VOGELBACH, NACH RADLOFF AKUPUNKTUR MASSAGE)ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BOWEN ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΕΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ HELLENIC HOMEOPATHIC MEDICAL SOCIETY ATHENS ΚΑΙ ΔΙΕΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΗ(BACH,FES,AUSTRALIAN BUSH)
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Εξειδίκευση
Εξειδίκευση:

Φυσικοθεραπεύτρια

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Σάρδεων 6-8 και Πλαστήρα,17121 (ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ), Νέα Σμύρνη‎, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο Εργασίας: 210-9370481
Κινητό: 6946-498010

Αποστολή μηνύματος στον κάτοχο της καταχώρισης

Αποστολή μηνύματος στον επόπτη

___________

Επίπεδο
Κάτοχος διπλώματος προχωρημένου επιπέδου
Κάτοχος διπλώματος ανώτερου προχωρημένου επιπέδου
Εκπαιδευτής
Εκπαιδευτής Ανώτερου Επιπέδου